Lyt med

Som kommunikatør udtrykker jeg mig vidt og bredt. Jeg har skrevet blogindlæg, produceret videoer, pressemeddelelser, opslag på sociale medier, og jeg har også lavet podcast.

Indenfor podcastverdenen er jeg både ihærdig lytter, hvor jeg hører alt fra Fries Before Guys, Mads og Monopolet, Brinkmanns Briks, The Mortified Podcast, Lore, og mange andre. Tro mig, jeg elsker podcast!

Så meget, at jeg blev nødt til at realisere det, hvor jeg var. Som kommunikationsansvarlig for en bedemand tror du nok ikke, at du kan få lov til at lave podcast. Men jeg arbejdede heldigvis for en ret sej bedemand, som var med på idéen. Podcasten hedder Live fra Rustvognen, og du kan høre de afsnit, jeg var en del af, her eller på Apple Podcast, Spotify, Podimo eller hvorend du hører podcasts.

Jeg udviklede idéen til koncept, og konceptet til et navn, og derfra researchede jeg mikrofoner, redigeringsværktøjer, hostingsider og hvordan man fik sådan en podcast ud til lytterne. Derfra gjaldt det blot om at tilrettelægge afsnit, researche muligheder og ellers bare være nysgerrig omkring emner, som de fleste ikke kender til.

Det blev til i alt 9 afsnit (ét som ikke blev udgivet, før mine supplerende dagpenge slap op) om alt fra “Hvad laver en bedemand – egentlig?” til “Hvorfor er begravelser så dyre?” til at tale med børnehavebørn om deres oplevelse i en bedemandsforretning.