Live fra Rustvognen

Podimo
5/5
iTunes
5/5
0 +
Downloads pr. maj 2020
sanne diget thomsen podcast resultater

Den gode historie

Som kommunikatør går jeg op i, at formidle den gode historie. 

Om det så handler om begravelser eller børnehavebørn, så er jeg vild med at undersøge og fortælle. 

Hvordan jeg endte med at være kommunikationsansvarlig for en bedemandsforretning i halvandet år? Det er en længere historie. Men her kan du i hvert fald høre de afsnit, jeg har stået for at udvikle, tilrettelægge, redigere og promovere i min tid som bedemandskommunikatør. 

Logoet er udarbejdet af undertegnede, og bærer i nogle afsnit præg af afsnittets emne, som du kan se herunder.

I mit sidste afsnit af Live fra Rustvognen interviewer jeg fire børnehavebørn, som har været på besøg hos bedemanden, Else. Lyt med og hør deres oplevelse af besøget, når de svarer på spørgsmål såsom "hvordan er det at ligge i en kiste?" og "er det uhyggeligt at være bedemand?" Min sidste vilje er et dokument, hvor du kan angive dine ønsker til din sidste rejse. I dette afsnit spørger jeg bedemændene, hvordan man udfylder sin sidste vilje, hvilke informationer der er vigtige, og især hvorfor det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om sin sidste jordlige rejse. Spørge-Jørgen spørger, hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat? I dette afsnit svarer bedemændene på mindre spørgsmål, som ikke fylder et helt afsnit, såsom "er det farligt at røre ved en død person?" og "Hvor dybt skal man egentlig grave en grav?"